Om oss

Vi ønsker å bidra med inspirasjon og matglede, og hjelper deg gjerne med å sette sammen et velsmakende måltid både til hverdag og fest!

Vi synes at matlaging skal være enkelt og ukomplisert. Med gode råvarer er det ingen kunst å lage et gourmetmåltid for selv den mest uerfarne kokk.

 

 

Helse og miljø

Alle våre leverandører er håndplukket, og fellesnevneren er fokus på kvalitet - dyrevelferd - sporbarhet - og bærekraftig produksjon.

Vi produserer våre egne pølser, hamburgere, tapasboller, supper og mye annet. Alle egenproduserte produkter er uten gluten, kunstige tilsetningsstoffer og konserveringsmiddel. Dette kjennes på smak og i mage!

 

 

Lokalt og globalt

Vi har en god blanding av både kortreiste og langreiste delikatesser. Norske gårdsprodusenter og mindre ysterier står sentralt blant våre produsenter av kjøtt og ost. En del av produktene importeres fra utlandet, men her også  fra mindre, lokale produsenter som er opptatt av kvalitet og smak, samtidig som miljø og dyrevelferd står sentralt. Vi holder tett kontakt med alle våre leverandører, og har full kontroll med hele produksjonskjeden.